Doar 3 milioane de ipad-uri au vandut intr-un weekend, Apple !

Apple a anunţat că a vândut trei milioane de iPad-uri numai in week end. „IPad este un succes cu trei milioane de unitati vandute pana acum ,” a sustinut Philip Schiller, vicepresedinte de marketing Apple,.

Noile caracteristici gen „Retina Display” i-a vrajit pe americani si nu numai, 10 ore de functionare continua pe baterie, dictare si scriere si in plus de patru ori mai rapid decat Ipad 2,camera este la fel ca pe iphone 4 de 5 Mb si filmeaza hd in 1080 !

Se estimeaza ca ,daca nu sunt probleme pe linia aprovizionarii, se vor vinde un numar de 12 milioane unitati de la lansare pana la sfarsitul trimestrului !

Dar acest lucru nu include vanzarile de ipad 2 ! Pentru Apple este un rezultat fantastic si ne arata cat de popular este acest gadget printre americani si aceasta dupa moartea fondatorului si a „inimii ” Apple,Steve Jobs .

In comparatie cu anul trecut, Apple a vandut 15,4 milioane de ipaduri in ultimul trimestru incluzand si ultima saptamana din Decembrie !

Se pare ca revolutia continua la Apple ,multi spuneau ca dupa moartea fondatorului Steve Jobs ,compania va inregistra un declin !Dar nu a fost asa ,chiar a avut tupeul ca Apple sa ofere un cadou actionarilor majorand pretul per actiune!

Cel mai imbucurator lucru este faptul ca Ipad-ul, aduce tot timpul inovatii, ce face aceasta lupta mai interesanta si mai acerba pe piata gadget-urilor!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *