Design Web sau web design ? Pot singur sa-mi fac un site ?

Bineinteles acum la “ majoratul” internetului exact 21 de ani au trecut de cand Tim B.Lee a creeat primul site ! Deci tu de ce nu ai putea ? Sunt sute de sabloane pe internet puse la dispozitie de agentiile de web design sunt chiar site-uri gata facute cu minimum de facilitati ce pot fi instalate si activate in cateva ore!

Este nevoie sa stim cateva aspecte importante despre aceasta ramura pe care se sprijina www-internetul ! In ziua de azi tehnologiile folosite pentru conceperea unui site sunt variate si au si ele propria durata de viata ! Deci trebuie sa stiti ce site gratuit alegeti si in ce tehnologie este facut, html joomla,wordpress ?

Pentru un inceput este facil sa puneti informatiile si tot ce aveti de”impartasit” pe un site gratuit un sblon ce va va satisfce gusturile, pe masura ce deveniti expert in ale site-ului o sa observati ca alegerea aceea nu a fost cea mai buna ! Doriti un stil o culoare un anumit numar de culori forme chiar desne sau animatie pe site-ul dvs! Si nu reusiti sa le puneti!

Asa ajungeti la vechea sintagma “cati bani dai atata face “ Un lucru bun de calitate este facut in timp si cu multa munca iar investitia morala si umana cere si asumarea responsabilitatii ! deci puteti sa cereti unei agentii ce va face site-ul si alte lucruri sau chie sa fie responsabili daca au gresit.dar mult mai important este faptul ca aveti un produs care creste si se reinnoieste continuu.In spatele unui site frumos conceput mai sunt anumite tehnologii ce-l face vizibil de catre motoarele de cautare de ex: SEO, cu tehnologia bine aleasa , poti sa-l gestionezi facil fara multe cunostinte ,de la a posta un articol pana la a incarca filmulete sau fotografii sau chiar anunturi personale. Optimizarea SEO si alte elemente deosebite sunt mai facile agentiei web ce l-a creat .

Conceput de la inceput intr-o maniera sa foloseasca toate resursele din internet si sa fie deosebit de eficient cu o grafica care sa se apropie de esenta gustului tau un site poate sa atinga cele mai exigente standarde .

In cazul cand site-ul dvs. presupune o activitate de comert atunci fondul problemei se schimba radical.Un site ce reflecta activitatea de free –lancer ,fotograf sau poate un hobby –gradinarit ,publicist –blog sau orice altceva unde nu trebuie sa castigam bani putem folosi si sabloane, cu toate ca si acolo pretentiile cresc zilnic!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *